Nicole Cherry este o femeie împlinită din toate punctele, iar în doar trei luni, frumoasa artistă va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta alături de partenerul ei de viață și-au dorit extrem de tare un copil, iar ea a ținut neapărat ca ființa pe care o va aduce pe lume să fie săgetător precum ea, iar mama sa a râs de ea când au auzit-o.

Recent, ea a dat un interviu în care a dat o serie de detalii semnificative despre perioada sarcinii, despre persoana care a aflat pentru prima dată că va aduce pe lume un copil, dar și despre modul în care ar reacționa dacă ea și iubitul ei nu ar mai forma un cuplu. Ea este convinsă de faptul că vor îmbătrâni împreună, dar asta nu înseamnă că ar fi devastată dacă ar lua-o pe drumuri diferite.

Nicole Cherry, declarații despre o posibilă despărțire

Viitoarea mămică și-a început declarația prin a sublinia faptul că ea a făcut de fiecare dată ceea ce a dus-o pe ea capul și nu i-a păsat de părerile celorlalți. Când cineva îi spunea că de ce se gândește că o să fie mereu cu Florin, ea îi spunea că de ce nu ar face-o. În plus, vedeta a menționat că și dacă nu ar mai fi împreună cu el, ar fi la fel de fericită.

”Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a spus Nicole Cherry, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.