Deși ar putea avea orice femeie la picioarele sale, Jador nu își dorește decât să fie în brațele Georgianei Elisei, femeia de care s-a îndrăgostit în facultate și pe care o iubește la fel de tare și astăzi. Ea l-a cunoscut pe cântăreț ca om și l-a apreciat așa și cu toate acestea, aceștia nu știu sigur care este stadiul relației lor.

Sincer ca de obicei, îndrăgitul artist a vorbit în cadrul ultimului interviu pe care l-a acordat și despre femeia care i-a furat inima. Crede despre ea că l-a văzut mereu așa cum a fost cu adevărat, dar că este mult prea geloasă, iar acest lucru a dăunat foarte tare legăturii strânse dintre ei. La capitolul gelozie, nici fostul concurentul de la Survivor România nu stă prea bine. Cântărețul a recunoscut că nu ar suporta să pună nimeni mâna pe femeia sa.

Jador a vorbit, din nou, despre femeia vieții sale

Gerogiana Elisei este persoana care pe Jador îi face uneori să se simtă cel mai norocos și cel mai fericit din lume, dar care are momente în care îl face să se simtă cel mai nefericit. Toate acestea se petrec din cauza geloziei. Se pare că ea i-a reproșat acestuia și faptul că în cadrul emisiunii Puterea Dragostei nu a luat tocmai cele mai bune decizii. Deși lucrurile nu stau prea bine între ei, Jador încă mai speră că într-o bună zi situația va reveni la normal.

„Ea m-a văzut mereu așa cum sunt eu. Nu aș suporta vreodată să pună mână pe femeia mea. Care este femeia mea, este a mea! Nu aș suporta gândul ăsta! Dacă m-ar înșela pe mine o femeie, m-ar distruge psihic. Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e.. Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori. Prea multă gelozie. A luptat foarte mult. Mi-a reproșat de la Puterea Dragostei”, a declarat Jador, pentru emisiunea „În Oglindă”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.