Moartea lui Ion Caramitru este o mare pierdere pentru teatrul românesc, iar acest lucru nu îl poate nega nimeni. Marele actor era grav bolnav și după ce a stat internat timp de câteva zile bune la spitalul Elias, corpul lui a cedat și a pierdut lupta cu viața. Acesta s-a stins din viață la 79 de ani și a lăsat în urma sa o durere imensă.

Directorul Teatrului Național este un om apreciat și respectat de către colegii lui de breaslă, inclusiv de către Carmen Tănase care a dat deja primele declarații despre pierderea sa. Ea este de părere că oamenii ar trebui să rămână cu rolurile sale și cu tot ceea ce a reușit el să facă pentru teatrul românesc. Trebuie memorat ca un mare actor, în primul rând, iar vedeta este de părere că toată lumea ar trebui să fie conștientă de faptul că și actorii mor, la un moment dat.

Carmen Tănase a vorbit despre Ion Caramitru

„E mare păcat pierderea lui. E un om care a lăsat urme. Trebuie să rămânem cu rolurile lui. Să rămânem cu tot ce a făcut pentru teatru. El a fost în primul rând un mare actor. Sigur, a făcut Teatrul Național așa cum îl știm, nu din banii lui, dar el l-a conceput așa cum e acum. Practic l-a făcut de la zero, cu atâtea săli de spectacole, cu tot de ce se pot bucura oamenii și actorii. Trebuie memorat ca mare actor. În funcția de director azi ești, mâine nu. Trebuie să conștientizăm că și actorii mor”, a declarat Carmen Tănase pentru fanatik.ro.

Îndrrăgita actriță a mai mărturisit că sunt foarte mulți tineri talentați și că teatrul nu va dispărea niciodată, dar că nimeni nu se poate compara cu generația de aur care se duce ușor, ușor. Crede, de asemenea, că este foarte important să învățăm ceva de la oamenii pe care îi pierdem, să rămânem cu lucrurile pe care aceștia au reușit să le realizeze cât timp erau în viață.

„Sigur că e mare păcat, că noi am avut o generație de aur și rămâne ce rămâne după marii actori, dar nu e pustiu în loc. Sunt fineri foarte talentați chiar și acum. Teatrul nu are cum să dispară vreodată. E important, totuși, să învățăm ceva de la cei pe care îi pierdem. Tot ce putem face acum este să îi plângem, dar să rămânem cu ceva din ce au realizat”, a mai zis actrița pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Alin Oprea și Medana, primele declarații despre nuntă: „Mă simt un...
Alin Oprea și Medana, primele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.