Jador și Ella s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, cea care la adus pentru prima dată în atenția publicului pe îndrăgitul artist. Participarea la acest show a jucat un rol extrem de important în cariera sa și nu se teme să o recunoască. Bruneta ia atra atenția, la un moment dat, manelistului și au decis să fie împreună.

Din nefericire, povestea lor de iubire nu a durat prea mult vreme. Chiar și după ce au luat decizia de a merge pe drumuri diferite, și-au mai dat o șansă, dar nici atunci lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi trebuit între ei. Lui Jador ia plăcut de eadin punct de vedere fizic, dar nu a admirat-o din punct de vedere psihic. După ce a ajuns să o cunoască, și-a schimbat total părerea despre ea.

Jador, declarații sincere despre relația pe care a avut-o cu Ella

”Mi-a plăcut fizic, psihic nu-mi place, am cunoscut-o, nu-mi place, știu că vorbește urât peste tot de mine, ea și îndrăgostită încă pentru că sunt sentimente, eu nu o condamn, ea nu e genul meu de femeie ”, a spus Jador pentru theXclusive.

Jador a încercat să o scoată în lume și le-a prezentat-o ​​prietenilor săi, iar ea a făcut o glumă deplasată la adresa lui. Moment în care a realizat cum este cu adevărat și că nu a prea ieșit cu oameni de adevărat același. Știe, de asemenea, că acum ea vorbește urât despre el pe oriunde ar merge, dar artistul nu pune la suflet și încă are o părere bună despre ea.

”Am încercat să o cunosc mai mult, am dus-o într-un anturaj de oameni cu care umblu eu (...) Am adus-o în anturaj cu Moro, am vorbit puțin așa, a făcut o glumă la adresa mea care nu îl avem locul, noi am vorbit niște lucruri serioase și ea a făcut ... după mi-am dat seama că ea nu e ieșită în lume, nu știe. Ea eo fată mișto, are un suflet mișto, e caldă ca om, dar nu e deloc ieșită în lume ”, a adăugat artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.