Ioana Ignat nu vorbește prea des despre viața privată, dar și când o face, sunt cu siguranță ceva important de zis. Recent, frumoasa artistă a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care era dependentă de alcool și a spus lumii întregi cum a reușit să scape de acest viciu.

Prima dată când a început să consume alcool, Ioana Ignat avea doar 15 ani. Era un copil care intrase într-o orchestră, unde cei mai mulți dintre oamenii de acolo aveau peste 30 sau 40 de ani. Se consuma foarte mult alcool la repetiții sau înainte de spectacole, iar cântăreața sa lăsat pradă tentației și ușor, ușor a început să îi placă.

Ioana Ignat se rugă la Dumnezeu să depășească momentul

„Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, sunt cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit ”, a declarat artista, potrivit cancan.ro .

A avut o vreme când renunțase de tot la alcool, până într-o seară când, deși a spus că nu va pune băutură în gură, sa lăsat dusă de val și a consumat alcool alături de prietenii săi. Ioana Ignat a avut niște dureri îngrozitoare și odată ajuns acasă nu era în stare de nimic. A ieșit pe balcon și nu a făcut altceva decât să se roage la Dumnezeu să îi ia durerea, că nu se mai atinge de băutură, iar un an așa a procedat.

„Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe cele cinci dimineață acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rog la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și și an de zile nu m-am mai atins ”, a mai zis Ioana Ignat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.