Ioana Ignat nu vorbește prea des despre viața privată, dar și când o face, sunt cu siguranță ceva important de zis. Recent, frumoasa artistă a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care era dependentă de alcool și a spus lumii întregi cum a reușit să scape de acest viciu.

Prima dată când a început să consume alcool, Ioana Ignat avea doar 15 ani. Era un copil care intrase într-o orchestră, unde cei mai mulți dintre oamenii de acolo aveau peste 30 sau 40 de ani. Se consuma foarte mult alcool la repetiții sau înainte de spectacole, iar cântăreața sa lăsat pradă tentației și ușor, ușor a început să îi placă.

Ioana Ignat se rugă la Dumnezeu să depășească momentul

„Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, sunt cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit ”, a declarat artista, potrivit cancan.ro .

A avut o vreme când renunțase de tot la alcool, până într-o seară când, deși a spus că nu va pune băutură în gură, sa lăsat dusă de val și a consumat alcool alături de prietenii săi. Ioana Ignat a avut niște dureri îngrozitoare și odată ajuns acasă nu era în stare de nimic. A ieșit pe balcon și nu a făcut altceva decât să se roage la Dumnezeu să îi ia durerea, că nu se mai atinge de băutură, iar un an așa a procedat.

Citeste si:
Cum să faci diferența între un atac de cord și un atac de panică
Cum să faci diferența între...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe cele cinci dimineață acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rog la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și și an de zile nu m-am mai atins ”, a mai zis Ioana Ignat.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.