Ruby este împreună cu Robert, de mai bine de șapte ani de zile. În ciuda faptului că au o relație de lungă durată, se pare că frumoasa artistă nu are în plan să îmbrace rochia de mireasă în viitorul apropiat. Actele nu sunt atât de importante pentru ea și a spus clar de ce nu vrea să facă acest pas.

Zilele acestea, mama lui Ruby și-a unit destinele cu partenerul ei de viață alături de care era de multă vreme. Fiica ei a vorbit despre marele eveniment, iar în clipa aceea, unii au fost curioși să afle când va veni și vremea ei să ajungă în fața altarului alături de iubitul ei. Cântăreața nu s-a ferit să ofere un răspuns, dar nu a fost tocmai cel la care se aștepta toată lumea.

De ce nu se mărită Ruby

Ruby este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară și poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește, inclusiv o carieră de succes de care este tare mândră. Întrebată de ce nu se mărită cu Robert, ea a dezvăluit că se consideră încă un copil și este mult prea ocupată, pentru a organiza un asemenea eveniment.

Cei doi îndrăgostiți sunt de părere că este mult prea devreme pentru a face acest pas, iar artista consideră că dacă s-ar căsători, s-ar maturiza mult prea mult și nu este pregătită, sub nicio formă, pentru o asemenea schimbare în viața sa. Faptul că nu sunt căsătoriți cu acte, nu înseamnă cu nu se iubesc cu adevărat, așa cum ar crede multă lume, ci doar lasă lucrurile să vină de la sine.

"Eu sunt încă copil și sunt foarte ocupata. Sunt foarte dedicata carierei și cred ca m-ar maturiza foarte mult. As deveni dintr-o data "doamnă" și mi se pare prea devreme pentru acest lucru. Pe mine căsătoria m-ar maturiza dintr-o dată", a declarat Ruby pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.