Simona Hapciuc a vorbit, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”, despre traumele pe care le-a suferit în trecut. Fosta concurentă de la Survivor România a avut o copilărie grea plină de bătăi și de muncă și amintește cu greu de acele momente care au marcat-o.

Viața grea pe care a dus-o a învățat-o să-i pun copilului pe primul loc, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla. Nu își dorește ca Dimi, băiețelul ei, să aibă parte de aceleași greutăți ca și ea, de aceea muncește zilnic pentru binele lui. Actrița l-a pus mereu pe primul loc și se asigură încă de pe acum că îi va fi bine chiar dacă nu va mai fi în viață, motiv pentru care și-a făcut chiar și testamentul.

Simona Hapciuc a suferit enorm

Blondina provine dintr-o familie săracă. Pe vremea când era doar cu copil, locuia alături de bunicii din partea tatălui care o puneau să muncească și o băteau. Părintele ei s-a recăsătorit și a plecat în Italia alături de noua lui familie, lăsând-o pe Simona Hapciuc singură pe lume.

„Am fost lăsată la părinții ei, în Iași, apoi am fost furată de tatăl meu, fiind dusă la bunicii paterni, în Suceava, unde am crescut până la 16 ani. A fost o copilărie plină de bătăi, plină de muncă, provenită dintr-o familie săracă. Tata sa recăsătorise când eu aveam 6 ani și a plecat cu noua familie în Italia ”, a povestit Simona Hapciuc în cadrul emisiunii„ Mămici de pitici cu lipici ”.

Citeste si:
Cătălin Botezatu, dezvăluiri de ultima oră despre relația cu Bianca...
Cătălin Botezatu, dezvăluiri...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Timp de doi ani, ea a lucrat ca ospătar. Muncea ore în șir și nu i-a fost deloc ușor, apoi a renunțat la job-ul respectiv și s-a apucat de învățat pentru Bac. Mai apoi, a decis să se mute în București, unde venise să studieze actoria, S-a angajat, dar nu avea bani suficienți pentru chirie, astfel că ajunsese să doarmă în Parcul Obor, pentru că verișoara care i-a promis că o va primi la ea nu a mai ajutat-o.

„Am început să muncesc ca ospătar, mergem de la 9 seara până la șapte dimineața, dormim până la 12, apoi mergem de la 2 la liceu până la 7 seara, când mergem la muncă. Așa am ținut-o doi ani, apoi m-am lăsat de muncă pentru a învăța pentru Bac. Eu am studiat actoria. Am venit în București, m-am angajat la o cofetărie. M-am bazat pe o verișoară de-a mea că mă va primi la ea. Mi-a zis să mă descurc, aveam un loc de muncă, dar nu aveam bani de chirie. Așa am ajuns să dorm câteva zile în parcul Obor. Trăiam cu 3 lei pe zi. Mai mâncam resturile de la muncă. Când ploua, stăteam sub pasajul Obor, situația era deplorabilă ”, a mai zis fosta concurentă de la Survivor România, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citeste si:
Olga Verbițchi, mărturisiri cutremurătoare din trecut:„Am fost...
Olga Verbițchi, mărturisiri...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.