Nicole Cherry se pregătește intens pentru venirea pe lume a fiicei sale. Au mai rămas doar trei luni până când frumoasa artistă și partenerul ei de viață, Florin, o vor strânge pentru prima dată în brațe pe micuța lor. Ea a mărturisit că nici nu și-a dat seama când au trecut cele șase luni de sarcină, mai ales că trupul ei nu a suferit schimbări majore.

Cântăreața a decis deja și ce nume va purta fata ei. Vedeta a vizat cum se va numi bebelușul și anume Anastasia. Este foarte fericit că, în sfârșit, știe cum vrea să fie strigat și se bucură enorm că lucrurile s-au întâmplat în felul acesta. Ea deja simt că are o conexiune specială cu copilul care va veni pe lume și întrebare dacă va fi o mamă severă, ea a mărturisit că nu știe, dar vrea să se comporte cu ea așa cum s-au comportat și părinții ei.

Nicole Cherry vorbește despre femeie care ia dat viață

Venind vorba de părinți, mult lume a fost curioasă care este relația dintre Nicole Cherry și femeie care ia dat viață, mai ales după ce ac um ceva vreme a făcut o serie de dezvăluiri controversate despre ea, în podcast-ul lui Damian Drăghici. Despre mama ei, artista a spus că este o femeie sensibilă și protejată, care îi zice merey să aibă grijă de ea, să nu se streseze, să mănânce și alte lucruri pe care orice mamă le face.

„O relație foarte bună, ca întotdeauna. Mama este sensibilă, protejată, dar nu agasantă. Îmi zice mereu să am grijă de mine, să mănânc, să nu mă stresez, să beau apă, să mă odihnesc, să nu mă enervez. (râde) Dar în limite normale; mă sună, îmi scrie. Cum se confruntă Orice mamă, în Orice circumstanță. „, A declarat pentru Mamica viitoarea viva.ro .


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.