Jador a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum, dar nu a uitat nicio secundă de unde a plecat. Artistul a fost sărac și a avut zile în care nici măcar nu avea ce pune pe masă și era nevoit să se supraviețuiască doar cu trei lei pe zi. Acestuia nu îi este deloc rușine cu trecut și a vorbit despre cele mai grele clipe pe care le-a trăit în perioada liceului, în cadrul ultimului interviu pe care l-a acordat.

Remus Ionuț Dumitrache, pe numele lui de scenă Jador, a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele, dar drumul său către succes nu a fost deloc unul ușor. Artistul a vizat mereu să-și ajute familia și și-a dorit ca frații lui să nu-i treacă prin ceea ce a trecut. Faptul că era sărac lipit pământului a fost un dezavantaj chiar și în perioada liceului, unde era marginalizat din cauza situației materiale.

Jador a fost marginalizat, pentru că nu avea bani

Nu i-a fost frică de muncă, ba chiar era mâna dreaptă a părinților săi pe care îi iubește mai mult decât orice pe lume și pe care îi respectă. Cântărețul este recunoscător pentru că a văzut și cum este să te chinui, astfel că în momentul de față apreciază tot ceea ce sunt. În plus, el îi ajută pe toți din familia sa așa cum poate, deoarece el are cea mai bună situație materială dintre ei.

”Acolo erau băieți de la oraș, erau șmecherași, eu nu eram așa băgător de seamă, ei erau șmecherași, aveau bani, eu nu mă băgam în seamă cu ei, ei nu mă băgau în seamă. Ar trebui să nu mai există diferența asta dintre sărac, bogat, rasism. M-au marginalizat, eram sărac. Au venit să mă bată, a venit unul și s-a luat de mine, nu m-am dus la școală vreo două săptămâni că îmi era frică ”, a declarat Jador, în cadrul emisiunii„ În Oglindă ”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.