Lidia Buble le-a dat de înțeles admiratorilor care sunt o nouă cucerire, dar nu le-a spus cine este bărbatul misterios de care sa îndrăgostit. Vedeta, însă, sa dat de gol în mediul online, iar mulți dintre cei care o urmăresc l-au recunoscut imediat pe celebrul actor, pe care toți îl știu de pe Netflix.

Lidia Buble nu mai este o femeie singură! Vedeta se iubește cu un îndrăgit actor, cunoscut în întrega lume. Deși a încercat să facă țină viața privată departe de ochii curioși, artist nu a reușit să facă acest lucru pentru prea mult timp. Ea sa pozat în tpt felul de ipostaze romantice alături de el, după ce sa întors din Asia, dar a păstrat identitatea bărbatului secret.

Lidia Buble se iubește cu un actor celebru

Nu a durat mult și tot internetul a aflat cine este cel alături de care Lidia Buble și-a petrecut ultimele zile din viață. Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion le-a dat, fără să vrea, mai multe indicii fanilor săi care erau extrem de curioși să afle cine este noul ei iubit, care a făcut-o să fie treacă peste despărțirea dureroasă de anul trecut.

O postare distribuită de Harlys Becerra (@harlysbecerra)

Așadar, cel care ia furat inima frumoase noastre artiste este chiar actorul cubanez Harlys Becerra, cel care a jucat în celebrul serial Vis a Vis (Locked Up), care a făcut furor pe Netflix și care are milioane de fani în lume lume. A mai jucat și în Bounty Hunters, The Vineyard, Umbre și Serve and Protect.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.