În cursul zilei de ieri, au apărut tot felul de zvonuri legat de faptul că Anna Lesko i-ar fi furat iubitul Biancăi Drăgușanu. Văzând toate lucrurile care s-au scris despre ea, frumoasa vedetă nu a mai rezistat și a decis să lămurească într-o situație, chiar pe contul ei oficial de Instagram. A vrut să fie clar pentru toată lumea că nu sunt nici un fel de legătură cu Gabi Bădălău și că nu vrea să fie implicat în acest scandal.

Anna Lesko este o femeie asumată și, ori de câte ori a avut ceva de zis, nu a ezitat să o facă. Artista nu suportă deloc când apar informații false despre ea, așa că le-a spus chiar ea adevărat internațional și le-a închis pe loc gurile răuțiușilor. În ceea ce privește presupune ei relație cu fostul Biancăi Drăgușanu, ea a spus că poate să fie dintre ei nu o priviți.

Anna Lesko le-a închis gura răutăcioșilor

Cântăreața a avut un singur contact cu Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni în care a fost invitată. Pe Gabi Bădălău nici măcar nu îl cunoaște personal. Ea a mai specificat că este o persoană publică, nu o mondenă și nu suportă să scrie lucruri totale neadevărate despre ea și despre viața ei privată. Acest lucru a și determină-o să facă o postare în care să explice totul cu subiect și predicat. Fanii ei sunt alături de ea și au susținut-o în comentarii așa cum au știut ei mai bine. În plus, ea vrea ca vinovații să fie trași la răspunderea în fața legilor.

„Indignarea este mult prea mare. Am constatat cu stupoare că sunt implicate pe nedrept, fără niciun temei și niciun sâmbure de adevăr, într-o poveste care nu mă privește. Protagoniștii fiind Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cu Bianca Drăgușanu am avut un singur contact în viața mea, de câteva secunde, prin intermediul unei emisiuni unde a fost invitată. Cât despre Gabi Bădălău, n-aș putea să vă ajut cu nimic, întrucât nu cunosc absolut deloc personajul. Sunt o persoană publică, dar nu sunt o persoană mondenă. Nu mă pasionează presa mondenă, cu atât mai mult decât decât să fac parte din ea. Niciodată nu mi-am pus viața personală pe tapet și nu vei face asta ”, a scris Anna Lesko pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.