A mai rămas foarte puțin timp până când Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni pentru prima dată părinți. Aceștia numără zilele până când își vor strânge pentru prima dată bebelușul în brațe. Ambii au vorbit în aceste luni de sarcină despre evoluția lucrurilor, despre momentele frumoase, dar mai ales despre cele situate la polul opus și care nu au fost deloc puține.

Dani Oțil a făcut o mărturisiri de zile mari în cadrul emisiunii de la Antena 1 pe care o prezintă alături de fostul Lidiei Buble, Neatza cu Răzvan Și Dani. Îndrăgitul prezentatorul le-a spus, dis de dimineață, telespectatorilor că se confruntă cu o dramă în prag de naștere a copilului. Acesta a povestit că micuțul lui nu are un nume, deși va veni pe lume în doar câteva săptămâni.

Dani Oțil a vorbit despre problemele sale, în direct

Atât Dani Oțil, cât și Gabriela Prisăcariu au un motiv întemeiat pentru care nu s-au decis până acum cum se va numi mult așteptatul și doritul lor copil. Aceștia au găsit câteva nume pe care și le-au dorit pentru fiul lor, dar se pare că aproape toate sunt date de prietenii lor animalelor de companie pe care le au. Moderatorul emisunii de la Antena 1 crede că oamenii ar trebui să le dea nume clasice pentru câini; nume precum Lăbuș sau Lesi, nu Arthur.

”Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil... copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă ”Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în druptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie ”Cârcel”. Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Arthur, nu mai poți…”, a spus Dani Oțil în emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.