Ivan Patzaichin era iubit de mult lume, iar vestea tragică a morții sale ia șocat pe oamenii care au fost mereu alături de ei. La cei 72 de ani ai săi, sportiv a plecat în lumea celor drepți, după ce mai bine de trei luni sa lupt cu boala grea din cauza căreia a și pierdut. El suferea de cancer pulmonar, iar eforturile de ai salva viața nu au dat rezultate, iar medicii au anunțat decesul său, în cursul zilei de ieri.

Întreaga lume a sportului suferă și este în doliu. Ilie Năstate este, de exemplu, foarte supărat din cauza faptului că statuia sportivului nu este așezat într-o zonă mai vizibilă, unde să fie observat mai ușor de către trecători. I se pare inadmisibil că nu se găsește 2 metri pătrați pentru un om care a făcut atât de multe lucruri frumoase pentru țara asta și care a câștigat nenumărate premii.

Nadia Comăneci, mesaj de adio pentru Ivan Patzaichin

O prietenă bună de-ale lui Ivan Patzaichin a fost și Nadia Comăneci. Sportiva suferă foarte, foarte tare după ce prietenul ei de-o viață a murit și a transmite un mesaj, în mediul online, care le-a rupt inimile celor care o urmăresc. Este un mesaj de rămas bun pentru sportivul care a murit ieri și pe care o țară întreagă îl plânge acum. Celebrul canoist a visat mereu să fie apreciat de români și a reușit acest lucru, după ani buni de muncă și eforturi considerabile, iar pentru acest lucru lumea admirat și mai mult.

„Un gigant al sportului ... o legendă nemuritoare ... un prieten drag ... un om minunat. RIP, dragă Ivan Patzaichin ", a scris Nadia Comăneci pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.