Zilele acestea, Marina Voica a ajuns din nou la spital. Imediat după ce și-a revenit, vedeta a oferit primul interviu despre problemă cu care se confruntă și care, de ceva vreme, îi dau serioase bătăi de cap. Ea a fost nevoită să cheme salvarea, deși la început nu era de acord cu aceste idei, iar medicii i-au oferit toate îngrijirile de care avea nevoie. Ce i sa întâmplat, de fapt!

Cântăreața în vârstă de 85 de ani și-a speriat serios fanii, după ce a ajuns din nou pe mâna medicilor. Mulți au crezut că nu mai sunt scăpare de date aceasta, dar starea sa este din acest lucru în cea mai bună și a reușit să ofere și niște detalii foarte importante despre ceea ce a pățit. Marina Voica a mărturisit că a făcut o toxiinfecție alimentară, din cauza faptului că a mâncat mai mult decât ar fi trebuit.

Marina Voica a făcut toxiinfecție alimentară

În situația respectivă, cântăreața sa văzut nevoită să cheme salvarea și a avut noroc că o doamnă care ia lăsat o impresie foarte bună a reușit să o convingă să meargă la spital, pentru că i s-ar fi putut întâmpla ceva și mai rău de atât . Nu sunt dorește decât să fie sănătoase, dar vârsta înaintată pe care o are acestea spune cuvântul. În plus, în urmă cu patru luni, ea a fost operată la inimă, iar viața sa a atârnat de un fir de ață.

Retail jobs

”Sunt bine. Am făcut toxiinfecție alimentară, sunt foarte pofticioase și am primit foarte mult mâncare ieri și sa întâmplat ce sa întâmplat, nu vreau să vă descriu. Am chemat salvarea, eu ziceam că nu chem, dar am chemat. A venit o fată foarte drăguță și mi-a zis să merg, eu nu și nu, și până la urmă am zis că să mă duc că nu știu ce se va întâmpla. Eu vreau să fiu sănătos ”, a spus Marina Voica, potrivit wowbiz.ro .


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.