Ion Caramitru sa stins din viață, pe data de 05 septembrie. Acesta se confruntă cu probleme grave de sănătate și era internat la spitalul Elias din București, de mai multe săptămâni. Actorul avea 79 de ani, în momentul în care a murit și a lăsat în urma sa o durere imensă. El a decedat în aceeași zi în care Ivan Patzaichin a trecut și el în lumea celor drepți.

Oamenii care l-au avut la suflet, familia și prietenii sunt în stare de șoc, iar una dintre cele care suferă enorm în urma decesului marelui actor este Loredana Groza. Acum mai mulți ani de zile, artist și regretatul actor au cântat împreună Bună seara, iubit? ”Și nu a putut să nu transmită un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în urma pierderilor acestuia.

Loredana Groza a emoționat pe toată lumea

Ion Caramitru a luat o bacterie, iar starea sa de sănătate nu era deloc o bună. Familia sa nu a dat prea multe detalii despre probleme cu care se confruntă actorul, dar surse din apropierea sa la menționat că din cauza antibioticelor pe care medicii i le administrează, trupul lui era din ce în ce mai slăbit.

,, Bună seara, iubite! Te aștept ca din cer, Să-mi aduc continuu de palid mister… Adio, maestre Ion Caramitru! ”, A fost mesajul transmis de Loredana Groza, în mediul online.

Loredana Groza la cunoscut pe Ion Caramitru în timpul unui spectacol și a dat un interval în care a vorbit sincer despre momentul respectiv.

„Am avut un șoc când l-am întâlnit la Sala Sporturilor. Nu știu că vei avea această surpriză, dar în momentul în care a început cântecul dânsul a apărut din culise recitând și a avut un moment, toți cei care au fost prezenți acolo și-l amintesc și acum. A fost un moment electrizant, a fost divin, am început să plâng, să mă frecvent ochi pentru că nu-mi venea să cred că îl văd pentru prima oară. Vocea lui este inconfundabilă și care îți trezește toate stările bucurie, tristețe, nostalgie, orice emoție reușită să transmită prin voce, energie lui. Cred ca în momentul ala, a fost un moment în care ma descoperit și l-am consumat și eu cu adevărat pentru că după aia am început să facem turnee împreună ”, a declarat vedeta pentru alephnews.ro .

Citeste si:
Andreea Bălan și Loredana Groza au plecat în India. Artistele l-au...
Andreea Bălan și Loredana...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.