Fuego este unul dintre cei mai iubiți artiști din România și are mii de fani în întreaga țară. Chiar dacă admiratorii acestuia știu foarte, foarte multe lucruri despre el, foarte puțini au idee ce nu a făcut niciodată cântărețul până la frumoasa vârstă de 45 de ani; nu pentru că nu ar fi avut ocazia, ci pentru că nu îi place sub nicio formă.

Fuego, pe numele lui real Paul Surugiu, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate și le-a zis tuturor că el nu face niciodată plajă, nu obișnuiește să stea la soare. Nu suportă să facă toate aceste lucruri, ci mai degrabă preferă să se bucure de mare noaptea, când este liniște totală. A mers în tot felul de lucrurin frumoase, din întreaga lume, dar fără a petrece timp alături de cei dragi pe plajă.

Fuego nu ratează niciun concert

„Nu stau la plajă, nu ies la soare, nu suport și nu mi-a plăcut niciodată. Deci nu am fost în această ipostază. Am stat în cameră și am citit, am mers în locuri de poveste, am privit marea și i-am ascultat freamătul, dar noaptea mai mult”, a declarat Fuego pentru impact.ro.

Chiar dacă este nevoit să cânte la mare, artistul nu refuză niciun concert. Îi place să cânte pentru oamenii care îl iubesc și care îi ascultă piesele. Dacă nu îi place marea, nu înseamnă că nu face sacrificii doar de dragul fanilor lui. Chiar recent a avut cântări în Constanța, unde a fost primit foarte bine de oameni.

„A fost o vară destul de plină! Am avut și evenimente private prin țară sau la Chișinău, dar în iulie, în mare parte, am fost pe litoralul românesc, atât în câteva spectacole la teatrele de vară, la rugămintea impresarului Bebe Mihu, cel care acum vreo douăzeci și ceva de ani mi-a acordat o șansă de a fi în spectacolele lui, cât și la locația de vis Cireșica. Am încercat să transform vara și să o fac diferită!

Am acceptat cu bucurie invitația de a cânta seară de seară la Cireșica, pentru că e o ipostază diferită, pentru că eu iubesc să fiu în mijlocul oamenilor și pentru că mi-a fost tare dor de asta. Publicul se distrează de minune și simt cumva că scopul meu este atins de minune! Eu oricum nu sunt un fan al mării și nici plajă nu fac. Dar am încercat să îmbin utilul cu plăcut și m-am regăsit în câteva locuri speciale pe litoral, fie că sunt în Vamă, la Olimp sau în Constanța!”, a declarat Fuego pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Anda Adam, detalii din culisele Bravo, ai stil: „ Mă prefac că o...
Anda Adam, detalii din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.