Florin Busuioc și-a văzut moartea cu ochii în urmă cu trei ani, când a suferit un infarct. Din fericire, prezentatorul a scăpat cu viață, iar recent a dat o serie de declarații despre cum i s-a schimbat viața, dar și despre proiectele la care a lucrat în ultima vreme. Acesta este fericit că este în viață și se bucură de fiecare moment pe care îl trăiește.

Busu și-a început povestirea prin a spune că viața pe care o duce acum este una normală. El știe că este un om iubit de întreaga țară și toate gândurile frumoase din partea oamenilor au ajuns la el și, cel mai probabil, acestea au fost și cele care l-au ținut în viață. Este bine, dar crede că ar trebui să mai slăbească vreo câteva kilograme, dar nu este un lucru atât de grav pe cât ar părea.

Busu, noi detalii despre starea lui de sănătate

"Am o viaţă normală, de om normal, nu ieşită din comun. Ştiu că sunt iubit şi că după accidentul suferit pe scenă, toată lumea şi-a canalizat gândurile bune către mine şi probabil că m-a ajutat foarte tare. Acum sunt bine, sunt ok, ar trebui să mai dau jos din burta asta care mă cam împiedică să fac lucruri, dar nu e chiar atât de grav, o am de zeci de ani.", a declarat Florin Busuioc, pentru click.ro.

Una dintre cele mai mari pasiune pe care Florin Busuioc le are este actoria, iar recent a apărut în cinematografe filmul în care și el apare „Pup-o, mă! 2 Mireasa Nebună”, care deja a prins foarte bine la public. El a vorbit despre rolul pe care îl interpretează și ține foarte mult la acest proiect.

"Am un rol mai mare, mai consistent. Sunt baci şi pădurar. Nu cred că merit un Oscar pentru rolul ăsta, dar mi-am dat toată silinţa să fac un rol bun, colorat, e chiar foarte colorat rolul meu. Sper că am reuşit, acum spectatorii trebuie să spună dacă am reuşit sau nu să-l fac. Apropo de premii, nu am luat legate de teatru sau de film, ci legate de televiziune. Cel mai bun prezentator Meteo 2010 din Europa. Nu mă încălzeşte, mi se mai aminteşte de el, însă nu mi-a adus beneficii fabuloase, doar recunoaşterea internaţională.", a mai povestit el pentru aceeși sursă.

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.