Mama lui Jador este foarte sensibilă, în momentul în care vine vorba de fiul ei. Femeia îl iubește enorm și nu ar suporta gândul că i s-ar putea întâmpla ceva rău. Recent, artistul a reușit să o bage în sperieți pe femeia care i-a dat viață care, oricât ar fi încercat de mult, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Jador a reușit să devină cunoscut în întreaga țară. Are mii de fani care îi ascultă muzica și care îl iubesc, dar nimeni nu îl iubește la fel de tare precum o face mama sa. Recent, îndrăgitul manelist a participat la emisiunea Splash! Vedeta la apă, unde a reușit să facă o figură bună, chiar dacă la început a afirmat că are frică de înălțime. A avut mari emoții din acest motiv, mai ales că femeia care i-a dat viață era și ea în public, pentru a-l susține.

Jador și-a făcut mama sa plângă

Când l-a văzut urcat pe platformă, mama manelistului a izbucnit în lacrimi. Cântărețul a făcut o săritură spectaculoasă de la 10 metri înălțime și s-a bucurat de aplauzele tuturor, pentru că nimeni se aștepta să se descurce atât de bine, având în vedere că nu a mai făcut acest lucru niciodată în viața sa.

Retail jobs

”I-am zis să nu sară de acolo, nu mai zic nimic, mi-e frică ca oricărui părinte”, a spus mama lui Jador, în cadrul emisiunii de la Antena1.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.