La prima vedere, nu pare că Jador ar fi iubit prea tare să meargă la școală sau să învețe. Cu toate acestea, el a fost olimpic la una dintre materiile care le dau cele mai mari bătăi de cap copiilor din ziua de astăzi, fiind o dovadă clară că aparențele pot înșela.

Jador a devenit, odată cu participarea sa la emisiunea Puterea Dragostei, unul dintre cei mai îndrăgiți și urmăriți bărbați din lumea mondenă. Artistul a muncit din greu până a ajunge unde este acum și nu doar în ceea ce privește muzica. El a fost, de asemenea, un elev silitor care obținea note foarte bune și de care părinții săi se mândreau în adevăratul sens al cuvântului.

Jador, elev de nota 10

“O să râdeți, dar la matematică eram olimpic. Vorbesc serios! Iulică, spune-le cum eram eu la mate! A fost olimpic la “Cangurul” de trei ori. De două ori am luat locul unu”, a povestit Jador, pe Story.

Din când în când, manelistul simte nevoia să stea de vorbă cu fanii lui și organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri pe internet. Astfel că unul dintre fanii săi ai vrut să afle tot mai multe lucruri interesante și frumoase din trecutul său, inclusiv despre vremea în care era doar un copil și meargea la școală. Ei bine, Jador a fost olimpic la matematică și a primit numeroase premii, iar acest lucru i-a lăsat mască pe mulți dintre cei care nu aveau o părere tocmai bună despre el.

“La Română nu eram foc, eram undeva de 7-8, dar la mate am fost mereu un elev de 10. Nu a fost lucrare în care să nu iau 9 sau 10, la mate. Și BAC-ul l-am luat cu notă mare. La chimie aveam o profă care mereu îmi punea patru pentru că nu-mi făceam tema”, a mai povestit artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.