Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de iubire care durează de mai bine de cinci ani. Deși a trecut atât de mult timp de când s-au cunoscut, sentimentele lor sunt, de la o zi la alta, tot mai puternice. Având în vedere faptul că au o relație de lungă durată, multă lume s-a întrebat când vor ajunge cei doi îndrăgostiți în fața altarului.

Lora este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, iar oamenii o apreciază enorm pentru vocea sa inconfundabilă. În plus, vedeta a fost extrem de sinceră cu admiratorii ei, chiar și în clipa în care a venit vorba despre viața sa privată. Legat de nunta pe care mulți o așteaptă cu sufletul la gură, ea a oferit niște explicații clare, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit în urmă cu doar câteva ore.

Lora, sinceră cu fanii ei

Chiar dacă nu se afișează prea des împreună, lucrurile dintre ei merg de minune. Nici faptul că nu și-au unit încă destinele nu stă în calea iubirii și fericirii lor. Lora a povestit că ei fac zilnic pași pentru care relația lor să fie una din ce în ce mai frumoasă. Artista și partenerul ei de viață, Ionuț Ghenu, nu doar că sunt iubiți, dar sunt și cei mai buni prieteniu. Se iubesc la nebunie, dar din cauza pandemiei au fost nevoiți să își anuleze toate planurile. Se pare că va avea loc o nuntă, doar că mai au ceva timp de aștepat până atunci.

"Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasa. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează.", a declarat Lora pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.