Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, deoarece problemele de sănătate i-au pus capac. Celebrul actor a ajuns din nou pe mâna medicilor și a oferit un interviu, în care a dat detalii despre starea în care se află și care nu este deloc una în regulă.

Anul acesta, Alexandru Arșinel s-a infectat cu COVID-19. Vârsta înaintă pe care o are nu a fost de partea lui în această situație, pentru că deși s-a vaccinat a trecut prin clipe de coșmar din care a crezut și el că nu va scăpa cu bine. El a stat o vreme internat și a primit toate îngrijirile de care avea nevoie, iar recent probleme au început din nou să apară și nu a mai avut nimic de făcut decât să se lase pe mâna medicilor.

Alexandru Arșinel, detalii despre starea sa de sănătate

Artistul a povestit că nu se află într-o stare fizică prea bună, simte că nu mai are putere și se pare că nici medicii de la spitalele la care mers nu știu să îi spiună exact ceea ce are. Trebuie să mai facă o serie de investigații și are încredere că doctorii vor găsi o soluție în ceea ce îl privește. Alexandru Arșinel nu mai este în stare de nimic și trăiește cu speranța că toate lucrurile se vor rezolva, la un moment dat.

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta.Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, a declarat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.