Emily Burghelea și tatăl copilului ei și-au unit destinele și și-au botezat fiica în aceeași. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a postat deja mai multe imagini de la marele eveniment, vizibil emoționată în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat. Aceștia au dat o petrecere de zile mari atât în cinstea lor, cât și în cinstea copilului pe care l-au creștinat.

Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" este în culmea fericirii și se poate declara o femeie fericită din toate punctele de vedere. Vedeta și-a găsit alesul inimii cu care s-a căsătorit și căruia i-a dăruit o fetiță. Aceștia au vrut să se bucure atât de unirea destinelor, cât și de botez în aceeași zi și nimeni nu i-a împiedicat să procedeze în felul acesta. Mai mult de atât, blondina este recunoscătoare pentru tot ce trăiește și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Emily Burghelea, primele imagini de la nuntă și botez

"Dumnezeu ne-a binecuvântat! Împreună până la sfârșitul veacurilor! Vă iubesc până la cer și înapoi! Sunteți sufletul și inima mea și viața mea! Faceți amândoi parte din mine și vă iubesc infinit și necondiționat!", a scris Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.

Cele mai importante persoane din viața ei sunt fiica sa și partenerul ei de viață pe care, chiar și acum după nuntă îl ține ascuns de ochii lumi. Deși pe cea mică au expus-o fără niciun fel de problemă în mediul online, nu au dezvăluit până acum numele pe care l-au ales. Ei bine, pe fiica lor o cheamă Amedea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.