Jador este un bărbat ocupat, mai ales în ultima vreme, de când a început să aibă tot mai multe concerte și se plimbă prin toată țara. Mai mult de atât, acesta lucrează la câteva piese noi pe care le va lansa în viitorul apropiat și nu are prea mult timp pentru el.

Jador încearcă, pe cât posibil, să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Nu se știe sigur dacă s-a împăcat sau nu cu Georgiana, femeia visurilor sale pe care a cunoscut-o în facultate și despre care a vorbit frumos de fiecare dată. Cu toate acestea, el le-a vorbit fanilor săi despre planurile lui de viitor, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Ca de fiecare dată, a reușit să îi lase cu gura căscată pe urmăritori.

Jador crede că va fi cel mai bun tată

Jador este unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara noastră și este zilnic căutat de tot felul de doamne și domnișoare care ar da orice pentru ca artistul să le răspundă. Deși este pus în astfel de situații, el nu are ochi pentru niciuna dintre ele, fiind în clipa de față foarte concentrat pe cariera sa. În cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, fanii au vrut să afle dacă își dorește un copil, iar răspunsul lui sincer nu a întârziat să apară.

„Nu știu dacă am timp să am un copil în perioada asta. N-am timp, dar îmi doresc foarte mult, dar cu siguranță voi fi cel mai bun din lume. O să-l iubesc cel mai mult!”, a spus Jador, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.