Se pare că situația dintre Jador și Alex Velea nu este tocmai una bună, iar artiștii nu mai sunt la fel de apropiați precum erau înainte. Cei doi se înțelegeau extrem de bine și chiar au lansat niște piese de succes împreună care nu doar că s-au situat pe primele locuri în Trending, dar au și făcut milioane de vizualizări pe YouTube.

Faptul că au avut succes împreună nu a fost suficient pentru ei. Vedetele nu s-auc certat, la propriu, doar că Jador le-a făcut fanilor săi de pe rețelele sociale o dezvăluire de senzație, fiindcă este extrem de apropiat de ei și pentru că îi place să le spună mereu adevărul, indiferent de cât de dureros ar fi el. Jador crede că iubitul Antoniei este supărat pe el, dar i-a rugat pe cei care văd filmarea respectivă să i-o trimit lui Velea și să-i transmită că îl iubește.

Jador, mesaj pentru Velea

"Cred că e supărat pe mine din unele motive, presupun că știți și voi de ce, dar spuneți-i că noi doi am schimbat muzica și că noi doi ar trebui să facem asta în continuare, așa că trimiteți-i asta. Și că îl iubesc!", a spus Jador, pe Instagram.

Tot pe contul ei de Instagram, manelistul le-a vorbit admiratorilor și despre piesa pe care o va lansa în viitorul apropiat și de care este tare mândru. Cântărețul a mărturisit că următoarea sa melodie este despre tot ceea ce se petrece în spatele camerelor de filmat, despre tot ceea ce face el după concerte.

"Următoarea piesă va fi despre tot se întâmplă în spate, tot ce fac eu aici, tot ce fac eu după concerte, tot ce fac eu înainte de concerte, distracție, viața mea din spatele tuturor", a mai spus Jador.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.