Chiar dacă au făcut parte din echipe diferite, iar pe parcursul concursului nu s-au băgat prea mult în seamă, Irisha și Marius Crăciun au ajuns să formeze un cuplu. Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă unde au dat cărțile pe față și unde a spus ce se întâmplă, de fapt, între ei.

Chiar dacă au mai apărut pe rețelele sociale împreună, este pentru prima dată când merg în platoul unei emisiuni în calitate de parteneri. Aceștia nu au evitat să răspunde la această întrebarea, iar cea care a luat cuvântul a fost chiar fosta Faimoasă, care nu a ajuns atât de departe în competiție precum Marius Crăciun. Vedeta se aștepta să primească o întrebare legată de relație și a mărturisit că l-a susținut în cadrul emisiunii și a sperat că va ajunge în finală.

Irisha și Marius Crăciun, adevărul despre relația lor

„Ne așteptam la întrebarea asta. L-am susținut la Survivor și în finală. Este adevărat că și familia mea îl place și l-a susținut. Le-a plăcut cum s-a descurcat și social, în spacial mama. Ei doi se urmăresc pe Instagram. Mama îl place, atâta pot să zic”, a declarat Irisha, în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă.

Se pare că familia Irishei îi place pe Marius Crăciun și chiar și mama sa și-a făcut o impresie bună despre el. Mai mult de atât, se pare că ei se urmăresc reciproc pe Instagram. Fostul Războinic a mărturisit că era concentrat asupra competiției și nu se uita după vede, în ideea de a-și face o relație. Nu s-a gândit niciodată că ar putea fi cu ea, pentru că i se părea mult prea bună pentru el.

„Eu nu mi-am făcut gânduri și nici nu mă uitam după fete. Într-adevăr, ne uitam după fete, dar nu aveam nicio reacție. Nu mi-am închipuit că pot avea ceva cu Irisha pentru că ar fi prea mult ea pentru mine”, a spus Marius Crăciun, imediat după.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.