Damian Drăghici a reușit să își ia din nou admiratorii prin surprinde, invitându-l în podcast-ul său pe Emil Rengle. Cei doi au vorbit despre foarte multe lucruri care s-au petrecut în trecutul artistului, dar și despre momentul în care el a ajuns la spitalul de nebuni. Cum s-a ajuns la una ca asta!

Emil Rengle este unul dintre cei mai talentați și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ani în șir el a fost criticat dur din cauza orientării sale sexuale. Dansatorul a fost afectat o vreme de toate comentariile de hate pe care le primea, dar acum nu mai este cazul. Se simte mult mai bine în pielea sa și se acceptă așa cum este. În cadrul podscast-ului găzduit de Damian Drăghici, și-a deschis sufletul în fața oamenilor și a fost apreciat pentru toată sinceritatea de care a dat dovadă.

Emil Rengle, despre ziua în care a ajuns la spitalul de nebuni

Cunoscutul dansator a iubit să fie în centrul atenției, încă de la o vârstă foarte fragedă. Voia cu orice preț să le atragă atenția părinților săi, astfel că făcea tot felul de lucruri, pentru a-și atinge scopul. Într-o zi, părinții săi l-au surprins când se dădea cu capul de podea și s-au speriat atât de tare, încât au luat decizia de a-l duce la spitalul de nebuni. Acolo, medicii i-au spus că băiatul lor este perfect normal și că vrea doar atenție și iubire din partea lor.

”Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției, voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților pentru că pe la vârstă 6-7 ani mă găseau în camera, mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni că s-au speriat de ce copilul se lovește în cap și doctorii le-au spus că <>”, a povestit Emil Rengle, în acel podcast.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.