Cătălin Măruță a răspuns acuzațiilor pe care Alexandra Stan i le-a adus, în urmă cu aproximativ o lună, în cadrul podcast-ului găzduit de pe Damian Drăghici. Vedeta a povestit cu ochii în lacrimi cum a fost dezamăgită de către Cătălin Măruță, cel despre care a zis că ar fi publicat un material cu mult timp înainte de data pe care echipa sa a stabilit-o cu el și cu oamenii care se ocupă de emisiunea sa.

Preț de câteva zile, oamenii au așteptat cu sufletul la gură și reacția soțului Andrei. Ei bine, Măruță a păstrat un moment din emisiunea sa, pentru a-i răspunde Alexandrei Stan. Prezentatorul, vizibil enervat de întreaga situație, i-a transmis vedetei un mesaj direct, începând prin a-i spune că poate oamenii au călcat-o în picioare și pentru că nu a fost corectă. În plus, el a vrut să scoată în evidență faptul că oamenilor le este mai ușor să o creadă pe ea, pentru că este femeie.

Cătălin Măruță i-a răspuns Alexandrei Stan

Prezentatorul de la Pro TV a specificat că el și echipa lui nu aveau nici cea mai mică idee despre problemele sale de sănătate și nici despre faptul că nu poate aduce pe lume un copil. Măruță i-a cerut vedetei să prezinte dovezi clare despre ceea a afirmat în podcast-ul cu pricina. A invitat-o, de asemenea, să intre în direct pentru a clarifica lucrurile odată pentru totdeauna. Aproape de final, el a rugat-o pe artistă să le spună adevărul oamenilor și să nu mai facă pe victima, când chiar nu este cazul pentru așa ceva.

„Alexandra, poate oamenii te-au călcat în picioare, pentru că ai mințit și pentru că, de foarte multe ori, nu ai fost corectă. Știu că este foarte perciculos, răspunzându-ți astăzi în emisiune, pentru că tu ești femeie, ai început să spui aceste lucruri despre noi și, de ce nu, e mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine. Unde am scris eu ceva despre tine? Poți să ne arăți ceva? Poți să ne arăți vreun lucru scris de Cătălin Măruță despre tine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă, atunci când nu este cazul?”, este mesajul transmis de Măruță, în cadrul emisiunii sale de la Pro TV.

Citeste si:
Alexandra Stan și Emanuel Necatu, în pragul divorțului!? Mesajul...
Alexandra Stan și Emanuel...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.