Simona Hapciuc a reușit să intre în atenția oamenilor, odată cu participarea sa la Survivor România. Multă lume a judecat-o pentru comportamentul ei din concurs, crezând despre ea că este o femeie neasumată. Emisiunea de la Kanal D a ajutat-o pe mai multe planuri, inclusiv pe cel personal, pentru că formează un cuplu cu Albert Oprea, care a făcut parte din echipa adversă și de care s-a apopiat, după ce el a auns în România.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că actrița își crește copilul singură. În cadrul emisiunii Survivor, ea vorbea foarte des despre cel mic și orice ce făcea se gândea la el. Dumi este cea mai importantă persoană din viața sa și ar face oric sacrificiu pentru el. Tot din dorința de a-l proteja, blondina și-a luat măsuri de precauție în cazul în care ar păți ceva. Nu se poate obișnui cu ideea că, în cazul unei tragedii, el ar rămâne singur pe lume.

Ce a scris Simona Hapciuc în testament

Simona Hapciuc a decis astfel să își facă testamantul, în care a menționat și în grija cui va rămâne băiatul său, dacă ea nu ar mai fi pe lume. Se pare că cea mai bună prietenă de-ale ei este și mama adoptivă a copilului, astfel că el nu va ajunge în grijas statului indiferent de situație. Chiar dacă nu are bunici, Dumi se bucură de două mame, după cum a povestit concurenta de la Survivor România, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent.

”Prietena mea este, de fapt, mama adoptivă a copilului. Este prietena care prin testament este desemnată să aibă grijă de el, în caz că, doamne ferește, se întâmplă ceva. Anul trecut mi-am făcut testamentul, mi-am luat măsuri de siguranță, să nu ajungă copilul la stat. E crescut de două mămici, dar mama prietenei mele e topită după el, e ca nepotul ei. Nu are bunici, părinții mei nu mai sunt, iar părinții tatălui sunt unde e și tatăl, nu știu”, a declarat Simona Hapciuc pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.