Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente din viața Lorei. Vedeta a suferit enorm, când mama ei a pierdut lupta cu boala cu care s-a luptat timp de zece ani. A durut-o atât de tare, încât nu a mai suportat să stea în țară și a mers în Bali, pentru a depăși acest moment, unde a și rămas blocată mai bine de jumătate de an din cauza pandemiei de coronavirus.

Lora este genul acela de femeie căreia rar îi lipsește zâmbetul de pe buze, dar foarte puțini știu cât de greu i-a fost artistei în trecut și cât de mult a suferit. Vedeta a oferit recent un interviu în care a vorbit despre pierderea celei mai importante ființe pe care a iubit-o enorm și cu care avea o legătură specială, mama ei. Femeia care i-a dat viață nu mai este printre noi, iar rănile provocate de decesul său nu s-au vindecat nici acum.

Lora a vorbit despre pierderea femeii care i-a dat viață

Mama vedetei a murit acasă, lângă ea și lângă frate ei, în vârstă de 36 de ani de care este extrem de apropiată. Aceștia au avut mare grijă de femeie în toți anii în care s-a luptat cu boala nemiloasă și au încercat-o să o ajute, dar nu au mai putut face absolut nimic, din păcate. Această pierdere i-a unit și mai tare, iar fratele ei este tot ceea ce i-a mai rămas din familie. Prin tot ceea ce face Lora nu își dorește decât ca mama sa, acolo unde este, să fie mândră de ea.

„Noi am fost mereu foarte legați și am avut amândoi grijă de mama. Toți anii aștia, 10 ani de luptă cu boala atât de nemilioasă, 10 ani de carieră am și eu. Cumva acolo a fost toată energia să încerc să fac în așa fel să pot să-mi ajut familia și să învingem boala asta îngrozitoare. Ne-am apropiat. Suntem foarte apropiați. E prima când spun asta. Mama a murit acasă cu mine și cu fratele meu și o țineam de mână. Nu era la spital, era acasă. (…) Fratele meu este tot ce mai am din familia asta și vreau să o facem mândră”, a declarat Lora, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.