Așteptarea aproape a luat sfârșit pentru Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, și pentru frumoasa lui parteneră de viață, Gabriela Prisăcariu. În aproximativ o lună, vedetele vor deveni părinți pentru prima dată și se pregătesc intens pentru toate schimbările care vor avea loc, mai mult ca sigur, în viața lor.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil numără zilele, până în clipa în care își vor strange copilul în brațe pentru prima dată. Nu există bucurie mai mare pentru ei, la momentul actual, ca aceea de a deveni părinți. Fostul model se simte destul de bine și nici nu a luat prea mult în greutate, motiv pentru care fanii i-au adresat numai cuvinte de laudă și i-au urat să aibă parte de o naștere ușoară și de un copil perfect sănătos.

Ce i-a transmis Mihaela Rădulescu lui Dani Oțil

Mare i-a fost mirarea, probabil, lui Dani Oțil când a văzut că fosta lui parteneră de viață i-a transmis un mesaj foarte frumos. Mihaela Rădulescu nu s-a putut abține să nu declare și ea ceva despre viitorul tătic, despre care crede că duce viața pe care a visat-o. Este fericită pentru el și pentru faptul că va avea un copil. În plus, prezentatoarea este convinsă că va fi un soț minunat și că rolul de tată îl va prinde de minune.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru ciao.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.