Au trecut șase luni de când Nicole Cherry a aflat că va deveni mamă pentru prima dată, iar în momentul de față vedeta se simte mai pregătită ca oricând pentru cel mai important rol din viața sa și anume cel de mamă. Ea și partenerul ei de viață, Florin, așteaptă cu nerăbdare să o cunoască pe fiica lor, care va veni pe lume în curând.

Din cauza faptului că are doar 22 de ani, frumoasa artistă a fost dur criticată pe rețelele sociale de tot felul de oameni care sunt de părere că este mult prea mică pentru a rămâne însărcinată. Cântăreței nu i-a păsat nici măcar o secundă de toate comentariile negative, ba chiar este recunoscătoare pentru tot ceea ce se întâmplă în viața ei acum. Mai mult de atât, ea a oferit un interviu în care a discutat, de asemenea, despre conexiunea pe care deja o are cu Anastasia.

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa

„Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă foarte frumoasă, încerc să mă bucur din plin, pentru că fiecare sarcină e diferită. Astea șase luni au trecut repede, n-am suferit schimbări majore, n-am avut pofte mari, suntem foarte bine. Creștem și așteptăm să vedem cum se anunță următoarea perioadă, cred că o să fie un pic mai greu, dar o să trecem cu brio. E o perioadă în care orice femeie e mai răsfățată, dar eu nu-l pun în dificultate pe Florin cu pofte târzii, uneori chiar el se miră că nu-i zic nimic”, a spus Nicole Cherry într-o emisiune, potrivit wowbiz.ro.

Până acum nu a avut deloc probleme și nici nu a luat în greutate, dar presimte că următoarea perioadă nu va mai fi atât de ușoară. Nicole Cherry se gândește deja la primele luni de viață ale Anastasiei, iar ei au decis ca micuța lor să doarmă alături de ei și abia după ce va mai crește să îi pregătească o cameră doar a ei. Artista vrea să îi fie cea mai bună prietenă și vrea să îi dea cele mai bune sfaturi, pentru ca ea să treacă frumos prin viață.

„Deja simt că se face legătura dintre mine și fetiță, nu am cum să explic în cuvinte, e ceva ce doar se simte. O să doarmă cu noi, o să aibă patuțul ei în camera noastră, când o să crească o să-i pregătim și camera ei. O să fiu o mamă relaxată, asta îmi doresc, vreau să fiu prietena ei cea mai bună, să o urmăresc îndeaproape și să o sfătuiesc să treacă frumos prin viață, așa cum am trecut și eu alături de părinții mei”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.