Nici bine nu a distribuit câteva citate Andreea Bălan pe Instagram, că fanii acesteia s-au dus imediat cu gândul la fostul ei partener de viață, George Burcea. Având în vedere că a trecut deja un an de la divorțul care a șocat întreaga lume mondenă, mulți au crezut că a simțit nevoia să spună tot ceea ce are pe suflet lumii întregi.

Anul trecut nu a fost deloc unul fericit pentru fosta soție a lui George Burcea. După separare, artista a fost nevoită să își schimbe total ritmul de viață și să le pună pe primul loc pe fiicele sale, care aveau nevoie mai mult ca oricând de ea. Vedeta și-a modificat chiar și programul în funcție de cele mici, pentru ca ele să nu simtă prea tare lipsa tatălui lor. Mai mult de atât, Andreea a demonstrat că este o femeie extrem de puternică fiind atât mamă, cât și tată pentru copiii ei.

Andreea Bălan și-a spus oful în mediul online

George Burcea și Andreea Bălan au trăit o poveste de dragiste frumoasă și nimeni nu ar fi zis vreodată că o vor lua pe drumuri separate, dar fix așa s-a întâmplat. După câteva luni de suferință, fiecare dintre ei și-a găsit alinarea în brațele unie alte persoane. Recent, s-a împlinit un an de la divorț, iar blondina a postat un mesaj cu subînțeles în mediul online care îi este dedicat, cel mai probabil, fostului ei soț.

Amintește-ți, atunci când ierți, te vindeci. Iar când lași în spate, te dezvolți. Petrece-ți timpul cu oameni care sunt buni pentru sănătatea ta mentală. Dragostea nu trebuie să fie perfectă, ci adevărată)", a scris Andreea Bălan, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.