Larisa Udilă a adus pe lume, în urmă cu doar trei săptămâni, un băiețel perfect sănătos pe care atât ea, cât și partenerul ei de viață și l-au dorit. Chiar dacă fosta concurentă de la Bravo, ai stil și-a dorit să nască pe cale naturală, acest lucru nu a fost posibil din cauza unor complicații care au apărut pe parcurs și care le-ar fi putut pune viața în pericol atât ei, cât și bebelușului.

De când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Larisa Udilă nu se simte prea bine, iar acest lucru l-a recunoscut chiar ea. Vedeta nu era pregătită pentru toate schimbările care au avut loc din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că îi este greu din punct de vedere psihic, ea nu stă prea bine nici în ceea ce privește transformarea fizică prin care a trecut. Bruneta a pierdut lupta cu kilogamele, lucru care este vizibil pentru toată lumea.

Larisa Udilă are dureri insuportabile

Din cauza faptului că a făcut cezariană, Larisa Udilă are niște dureri îngrozitoare și de fiecare dată când își ia copilul în brațe simte că i se va desprinde operația. Aceasta este cea mai mare problemă pentru ea și nu toate comentariile răutăcioase pe care le primește din cauza kilogramelor în plus. Fosta concurentă nu înțelege de ce oamenii îi reproșeză faptul să s-a îngrășat, din moment ce doar a adus pe lume un copil și este ceva perfect normal.

„Refacerea dupa cezariana nu este floare la ureche. Sunt momente in care imi ridic copilul in brate si simt ca mi se desprinde operatia. Refacerea dupa orice fel de nastere este al naibii de grea. Am devenit o alta Larisa si aceasta varianta a mea nu se supara pentru kilogramele pe care inca le are in plus dupa 3 saptamani de la nastere. Vad tot felul de comentarii rautaciose si nu le inteleg scopul… Nu am motive sa imi ascund corpul in acest moment, trebuie sa inteleaga fiecare dintre noi ca este firesc sa aratam si asa dupa ce luam 30 de kg in sarcina!”, a mărturisit Larisa Udilă, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.