Cati Simionescu, nevasta lui Adrian Minune, a suferit un accident vascular în urmă cu mai bine de două săptămâni. În momentul de față, ea este în afara oricărui pericol și a dat deja primele declarații despe problemele cu care s-a confruntat și care i-a speriat de moarte pe toți cei din familie.

Cel mai afectat de întreaga situație a fost soțul ei, care timp de câteva zile a fost distrus. Artistul a mers cu nevasta lui într-un spital din Turcia, unde ea a fost operată de urgență și unde a primit cele mai bune îngrijiri, pe care la noi în țară nu le-ar fi primit. Fiica lui Cati Simionescu, Karmen, a vorbit și ea despre situația grea prin care a trecut femeia care i-a dat viață și se pare că a presimțit că mamei sale i se va întâmpla ceva rău.

Karmen a avut presimțiri despre starea mamei sale

Frumoasa artistă a visat cu o seară înainte că i se va întâmpla ceva rău și i-a sunat imediat pe părinții ei,m care stăteau în pat și nu se simțea prea bine. Ambii au crezut că este vorba despre răceală, până când situația a început să se înrăutățească. Vedeta a fost și ea alături de mama sa în Turcia și a realizat cât de imoportantă este starea de sănătate a cuiva, dar și timpul petrecut alături de o persoană.

„Înainte să se întâmple, am visat că ceva e în neregulă cu ea. I-am sunat în disperare pe amândoi, și pe mama și pe tata. Erau în pat și amândoi se simțeau rău. S-au gândit că e răceală, că poate au stat în curent, dar după s-a înrăutățit situația. (...) În Turcia am fost alături de ea și pentru mine s-a simțit cel mai puternic impactul. Am conștientizat poate cel mai tare dintre noi toți importanța sănătății și importanța timpului petrecut împreună. Eu sunt lipită de mama. Nimic și nimeni nu poate să distrugă relația asta și legătura asta. De asta a fost și visul ăsta pe care l-am avut, pentru că noi avem o legătură dincolo de realitate”, a povestit Karmen Simionescu, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.