Cristina Ciobănașu este recunoscută pentru felul sincer în care a spus lucrurilor pe nume de fiecare dată. Ultimele luni din viața artistei nu au fost tocmai cele mai bune, pentru că au avut loc tot felul de schimbări pentru care nu era deloc pregătită. Artista a trecut chiar și printr-o despărțire, după ce a format un cuplu pentru mai bine de 9 ani cu Vlad Gherman.

Ambii au fost vizibil afectați de situație și tocmai din acest motiv, admiratorii lor nu au putut înțelege de ce nu au mai dat o șansă frumoasei lor relații. Pentru mulți tineri care îi urmăresc încă de când erau niște copii, au fost și încă sunt un exemplu. Ei bine, toate eforturile au fost în zadar, pentru că ei nu s-au împăcat și se pare că nu se va întâmpla vreodată, mai ales că acum ambii par din ce în ce mai bine din acest punct de vedere.

Cristina Ciobănașu, urmărită de probleme

Recent, Cristina Ciobănașu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre greutățile prin care a trecut, dar și despre starea ei de sănătate. Actriței nu i-a picat nimic din cer, ba chiar a fost nevoită să muncească foarte mult pentru a-și împlini visurile. Este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă, dar are câteva probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap. Vedeta suferă de niște alergii pe care nu se știe dacă le tratează sau nu, deoarece nu a zis nimic despre asta.

Retail jobs

„Mă iertați că vorbesc pe nas, dar sunt pe vibe de alergie, cu șervețele tone la mine.”, le-a povestit ea fanilor din mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.