Delia este o mare iubitoare de călătorii și aproape că nu există loc în care să fi vrut să meargă și să nu o fi făcut-o deja. După ce a vizitat toate colțurile lumii, artista a decis să meargă cu mașina pe Transfăgărășan, unde a avut parte de o surpriză neplăcută și în urma căreia a tras un semnal de alarmă pe rețelele sociale, unde este urmărite de peste 2 milioane de oameni.

Soția lui Răzvan Munteanu a mers recent pe Transfăgărășan, unde își dorea de foarte multă vreme să ajungă. Nu știa ce o să i se întâmple acolo și a trăit șocul vieții sale, când s-a întâlnit cu 13 urși pe care i-a filmat și i-a pus pe rețelele sociale, pentru a fi văzuți de cât mai multă lume. Cântăreței nu i se pare deloc bine ce se întâmplă și crede că animalele reprezintă un real pericol pentru oamenii care decid să meargă prin locurile respective.

Delia, supriză neplăcută pe Transfăgărășan

”Treisprezece urși în 30 de minute de drum, bă, baiatule. Riscurile sunt foarte mari. Noaptea ca noaptea, dar acum era zi și erau bicicliști și oameni pe trasee”, a zis Delia, pe Instagram.

Dorind să scape de agitația din Capitală și fiind o mare iubitoare de trasee montane, Deliei i s-a părut potrivit să plece pe Transfăgărășan, unde a simțit că viața ei, dar și a altor oameni este pusă în pericol. Nu a mai continuat traseul respectiv, pentru că i-a fost frică de ceea ce ar fi putut să se întâmple, dar nu s-a putut abține să nu le vorbească și fanilor despre experiența sa.

Retail jobs

„Dacă nu au ce mânca, ies în drum”, ”Toți vor să îi omoare, dar nimeni nu se gândește că au ajuns așa din cauza noastră, a oamenilor”, ”Îi omorâm pentru că tot noi le-am furat mâncarea, se tot taie din copaci”, ”Cât de trist”, ”Dacă ar putea vorbi, umanitatea ar plânge”, ”Păduri întregi tăiate pe bandă rulantă, de aia s-a ajuns aici”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.