Marisa Paloma este o femeie fericită, mai ales că a rămas gravidă pentru prima oară, doar foarte puțini știu cât de grea a fost viața ei, după ce a aflat că va deveni mamă. Pe fosta concurentă de la Bravo, ai stil nu o sperie schimbările care vor avea loc odată cu nașterea copilului său, dar s-a panicat extrem de tare în primele zile de sarcină.

Recent, Marisa Paloma a mers în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță, la Pro TV, și a vorbit despre ultimele luni din viața sa. Vedeta își dorește să aibă și fată, dar și un băiat, doar că momentan nu a dezvăluit sexul bebelușului. Ea a anunțat că va face o petrecere de dezvăluire a sexului bebelușului pe data de 7 septembrie, iar pe măsură ce ziua cea mare se apropie, emoțiile încep și ele să crească.

Marisa Paloma a trecut prin clipe de coșmar

Frumoasa vedetă a mărturisit că primele trei luni de sarcină au fost unele groaznice, deoarece a vomitat în fiecare zi. A fost o perioadă tristă din viața sa, mai ales că plecase într-o vacanță în Dubai despre care a declarat că a fost cea mai urâtă vacanță pe care a avut-o vreodată. A știut încă dinainte de a face testul că este gravidă și s-a bucurat din tot sufletul ei că va aduce pe lume un copil.

„Noi ne dorim și băiat și fată și măcar doi copii. Party-ul de dezvăluire a sexului va fi pe 7 septembrie. (…) Acum nu am emoții, mai ales că este o perioadă bună. În primele 3 luni a fost groaznic.Am vomitat în fiecare zi. A fost o perioadă foarte tristă. Am plecat în Dubai în vacanță și a fost cea mai urâtă vacanță din viața noastră. Vomitam încontinuu. A fost foarte simplu pentru că la fix șase zile mi-am făcut un test de sarcină și mi-au apărut două linii. Era mult prea devreme să faci test, dar eu i-am zis că au apărut două liniuțe transparente. I-am zis să nu ne bucurăm, dar cumva am știut că așa era să fie”, a mărturisit Marisa Paloma în cadrul emisiunii „La Măruță”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.