Florin Ristei și Naomi sunt suflete pereche, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi îndrăgostiți s-au iubit o bună bucată de timp în secret, iar după o vreme au decis să spună lumii întregi că se iubesc și că formează un cuplu. Recent, vedetele au povestit cum a început povestea lor de iubire, dar și cum a decurs prima întâlnire.

Acum un an, Florin Ristei și Naomi s-au cunoscut, s-au plăcut și au decis să se cupleze. Câteva luni mai târziu, ei s-au cununat în secret, iar artistul a dezvăluit acest lucru în cadrul unui poscast, la ceva timp după. Ambii au fost extrem de rezervați când a venit vorba de viața privată și tocmai de aceea fanii s-au mirat când au vorbit despre relația lor deschis. Ei au planuri serioase de viitor și se vând trăind unul alături de celălalt multă vreme de acum înainte.

Florin Ristei și Naomi, un cuplu fericit

“Pentru prima dată mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas. Pasul a fost destul de natural, pentru că eram în elementul meu, pe scenă, iar asta m-a împins să am puțin curaj. Cu siguranță X Factor a fost triggerul pentru relație, iar din partea mea a fost o atracție din prima. M-a fascinat!”, a declarat Florin Ristei pentru viva.ro.

La început, artistul a fost puțin timid, dar a reușit să depășească momentul și a făcut primul pas. Se afla pe scenă, iar acest lucru l-a ajutat foarte tare și a prins puțin mai mult curaj. A fost atras din prima de actuala sa iubită, iar emisiunea X Factor l-a ajutat enorm să se apropie de ea.

“Prima noastră întâlnire a fost mai mult o recunoaștere la nivel inconștient, cred că sufletele noastre se știau deja”, a spus Naomi la răndul ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.