Flavia Mihășan și-a dorit o familie frumoasă și numeroasă, iar acum are parte din plin de acest lucru. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară și recunoște că de când l-a adus pe lume pe Carol, băiețelul său, viața ei și a celor dragi s-a schimbat în totalitate. Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, frumoasa vedetă a vorbit despre cum au decurs ultimele luni din viața sa.

Fosta asistentă TV este recunoscătoare pentru tot ceea ce i s-a întâmplat până acum și deși are doi copii superbi de care este mândră, ea recunoaște că are momente în care nu mai face față tuturor provocărilor. Astfel că, vedeta a decis să îi lase pe cei mici în grija unei bone, pentru ca ea să se mai poată ocupa și de altceva în afară de creșterea celor mici.

Flavia Mihășan a simțit nevoia de ajutor

Cu toate acestea, nu i-a fost deloc ușor să o găsească pe cea mai potrivită pentru cei mici. Flavia Mihășan a a avut câteva interviuri, dar se pare că niciuna dintre bonele care voiau să se angajeze nu i-a făcut o impresie bună. În primul, ea se aștepta ca femeile să se descalțe și să se spele pe mâini când au intrat în casă, lucru care nu s-au întâmplat. Două dintre cele cu care a discutat nu l-au plăcut pe micuțul Carol, astfel că a apelat la ajutorul unei prietene de familiei care este mai mult o bunică pentru ei decât o bonă.

Retail jobs

„Am un ajutor, nu pot să o numesc bonă, pentru că nu este bonă. Am avut un interviu, de fapt 4, și nu.. Sunt destul de bizară așa. Cel mai important pentru mine este când intri în casă, primul lucru este să te descalți și te speli pe mâini. Primele două s-au dus direct la copil, iar celelalte două nu s-au calificat pentru că nu le-a plăcut Carol. A fost de la început chimie cu doamna de acum. Doamna Miki este o prietenă de familie, o doamnă care mă cunoaște de mult, în care am încredere. Este ca o bunică. Nu mi-ar fi plăcut să vină cineva și să îi vorbească greșit gramatical", a declarat Flavia Mihășan la Teo Show


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.