Selly se situează pe lista celor mai cunoscuți și urmăriți vloggeri de la noi din țară, cu peste 3 milioane de abonați pe YouTube. Artistul este apreciat de o mulțime de tineri, dar foarte puțini au idee cu ce anume se ocupa tânărul când avea doar zece ani. În cadrul unei discuții pe care a purtat-o cu Răzvan Simion, el a recunoscut în fața lumii din ce își câștiga banii, pe vremea când avea doar 10 ani.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Selly a fost un afacerist încă de mic, dar se pare că nu toate lucrurile pe care le făceau erau legale. Pasiunea pentru vlogging a avut-o din totdeauna, dar niciodată nu s-a așteptat să ajungă atât de sus pe cât este acum. Artistul a început să scoată bani încă de la 10 ani, dar nu se ocupa cu lucruri mai puțin legale.

Ce făcea Selly la doar 10 ani

Selly a fost invitat în cadrul zilei de astăzi la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a făcut dezvăluiri de senzație despre trecutul lui, iar Răzvan Simion l-a tras serios la răspundere pentru ceea ce a făcut și i-a sugerat să nu mai procedeze în felul acela, pentru că este ilegal. În apărarea sa, artistul a spus că era prea mic să își dea seama de ceea ce făcea. Se pare că în școala generală, el se ocupa cu hăckuirea conturilor de Facebook, din care scotea bani frumoși.

„Am/N-am spart vreodată parola de la mail sau Facebook a cuiva?”, l-a întrebat Răzvan Simion pe Selly.

„Oooo! Bro, când eram mic am făcut o mică afacere, în școala generală, din hăckuirea conturilor de Facebook. Făceam pagini false care semănau cu cele reale!”, i-a răspuns vloggerul.

„Să nu mai faci asta, că e ilegal.”, a mai zis prezentatorul de la Neatza.

„Aveam 10 ani, nu știam eu din astea.”, a mai zis Selly.

„Da, plăteau părinții…”, a spus Răzvan, la final.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.