Bogdan de la Ploiești i-a făcut lui Theo Rose cea mai frumoasă surpriză. Artistul i-a cumpărat colegei sale de scenă un buchet de trandafiri cu 365 de fire și a avut un motiv întemeiat pentru care a făcut acest gest. Fanii au rămas cu gura căscată în fața filmărilor respective, mai alesc că s-a zvonit multă vreme că artiștii ar forma un cuplu sau că s-ar iubi în secret.

Theo Rose a rămas cu gura căscată, acum doar câteva ore, când Bogdan de la Ploiești a surprins-o cu un buchet imens de trandafiri, cu ocazia împlinirii a 365 de zile de lansarea piesei lor de succes, „Nu pot fără tine”. Artistul clar știe cum să ia prin surprindere o femeie, mai ales când este forma de una atât de frumoasă precum colega lui de scenă, căreia i-a transmis că o iubește și a pupat-o pe frunte în timp ce ea se bucura de cadoul primit.

Bogdan de la Ploiești, surpriză de zile mari pentru Theo Rose

”Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei - Nu pot fără tine - cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. (...) Te iubesc, te iubesc, te iubesc!”, a spus Bogdan de la Ploiești, pe Story.

Ziua în care cea mai iubită piesă lansată de Theo Rose și Bogdan de la Ploiești a împlinit un an a fost una specială pentru cei doi cântăreți, asta pentru că manelistul nu a putut să o lase să treacă așa cu una, cu două. A cumpărat un buchet cu 365 de fire de trandafiri și i-a dăruit colegei sale care s-a bucurat enorm și care a recunoscut că este atât de mare, încât nu îl poate ține în brațe.

Retail jobs

„Wooow! Nu cred! Mamă, ce frumos! Leșin, nu pot să-l țin!”, a fost reacția lui Theo Rose.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.