În luna septembrie a acestui an, se anunță nuntă mare în showbiz. Simona Halep și Toni Iuruc își vor uni, în sfârșit, destinele. După ce au apărut tot felul de zvonuri legate de căsătoria lor, se pare că acest lucru chiar se va întâmpla, iar cu cât marele eveniment se apropie, cu atât emoțiile sunt și mai mari.

Primele zvonuri despre faptul că s-ar fi căsătorit în secret cu Toni Iuruc au apărut, când Simona Halep a dat o petrecere de zile mari la vila lor, din Izvorani. Tatăl ei a lămurit atunci pe toată lumea, spunând că nu a fost vorba despre o nuntă și chiar dacă ar fi fost, fiica lui nu ar fi ascuns acest lucru; nu ar fi avut de ce. De data aceasta, nu mai sunt doar simple zvonuri, iar data nunții s-a aflat și ea.

Tatăl Simonei Halep a avut mari emoții

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. (...) Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a spus Stere Halep pentru antenastars.ro.

După cum i-a dat de gol chiar Ilie Năstase, cei doi îndrăgostiți vor face în septembrie, pe data de 15, cununia civilă despre care tatăl tenismenei, Stere Halep, a dat câteva declarații. Bărbatul a mărturisit că în ziua respectivă se vor semna actele, vor fi niște formalități și nimic mai mult. El a mai recunoscut că avea mari emoții, care au început să treacă ușor, ușor. Având în vedere faptul că toată lumea se întreba ce relație are el cu viitorul ginere, tatăl Simonei nu s-a putut abține să nu spună că se înțeleg foarte bine, cel puțin deocamdată.

„Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. (...) După cum se vede, ea e ok, totul îi merge foarte bine”, a mai spus pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.