Diferența de vârstă dintre Oana și Viorel Lis a fost mereu un subiect de discuție, pe internet. Cei mai mulți dintre urmăritoriei blondinei au acuzat-o pe aceasta că stă alături de soțul ei doar pentru bani și că nu ar avea cum să îl iubească, având în vedere diferența mare de vârstă dintre ei. Ei bine, vedeta a reușit să demonstreze de nenumărate ori că nu sumele din conturi sunt importante pentru ea și că îl iubește cu adevărat.

În momentul de față, Viorel Lis are grave probleme de sănătate, iar soția sa este alături de el la orice pas și și-a schimbat chiar și ritmul de viață de dragul partnerului său de viață. Starea în care se află îl împiedică, de exemplu, pe fostul edil al Capitalei să călătorească, iar Oana Lis a refuzat și ea să mai meargă în tot felul de locuri, doar pentru că nu îl poate avea alături de ea.

Oana Lis, criticată dur în mediul online

„Ahhh, simt cum duduie economia! Azi, mergând pe stradă, pe parcursul a cativa metri, am văzut 3 bucureșteni căutând in coșul de gunoi...”, a scris Oana Lis pe rețelele sociale.

Toate aceste dovezi de iubire nu sunt, însă, convingătoare pentru internauții care o critică pe vedetă la orice pas. Indiferent de câte sacrificii ar face ea, oamenii îi sar la gât scoțând în evidență faptul că el este mult mai bătrân decât ea. Recent, ea a făcut o postare pe rețelele sociale în care le dezvăuia urmăritorilor că a văzut niște oameni care căutau în gunoaie. De aici la un șir lung de comentarii răutăcioase a mai fost doar un pas. Vedetei i s-a transmis că dacă nu era Viorel Lis, în aceeași situație ar fi fost și ea.

„Asa erai și tu, dacă nu era tătăicul”, i-a scris o fană în comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.