Face Jador ce face și reușește să atragă toată atenția asupra sa. Artistul a dat o serie de declarații neașteptate, prin intermediul cărora fanii au putut să observe faptul că manelistul s-a mai cumințit și nu mai este la fel cum îl știau ei. Să vină oare toate aceste schimbări odată cu vârsta?

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi. Mii de oameni se adună la concertele sale, pentru a-l asculta live, iar el nu poate decât să se bucure de succesul pe care îl are. Cele mai multe dintre acele persoane sunt doamne și domnișoare care râvnesc la îndrăgitul artist. Din păcate pentru el, acesta are ochi pentru o singură femeie, cea pe care a vrut să o uite în momentul în care a decis să meargă în Republica Dominicană, pentru a participa la emisiunea Survivor România.

Jador, îndrăgostit până peste cap

Deși a încercat să treacă peste, el nu a reușit sub nicio formă și fiind departe de persoana de care s-a îndrăgostit și de casă, el a realizat cât de puternice sunt sentimentele sale pentru acea persoană. La un moment dat, Jador a precizat că ei doi nu pot fi împreună din cauza faptului că ea este mult prea geloasă, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent s-a dat de gol, într-un fel sau altul, că nu îi mai dă motive Georgianei să mai fie așa, pentru că nu mai are ochi pentru alte fete și nici nu mai vorbește cu ele.

Retail jobs

„Eu vorbesc cu o fată, nu pot să mă bag așa în seama cu fetele. Nu e iubita mea, doar vorbim. N-are rost să spunem, știe toată lumea”, a spus artistul pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.