Gabriela Priscăriu, partnera de viață a lui Dani Oțil, este o femeie sinceră care le-a vorbit fanelor sale despre sarcină ori de câte ori a avut ocazia. Având în vedere că a mai rămas doar o lună până la venirea pe lume a bebelușului, ea și iubitul ei fac ultimele pregătiri, pentru ca micuțului să nu îi lipsească absolut nimic.

Fostul model este gata pentru cel mai frumos și greu rol din viața sa și anume cel de mamă. Deși este extrem de emoționată pentru ceea ce va urma și din cauza tuturor schimbărilor care vor avea loc în viața ei, Gabriela Prisăcariu nu se teme de nimic. Ea a făcut recent câteva mărturisiri despre felul în care vrea să îl crească pe cel mic, dar a avut surpriza neplăcută să fie criticată dur de mămicile din mediul online, care o urmăresc la orice pas.

Gabriela Prisăcariu, mesaj dur pentru mămicile de pe internet

Nu trece zi fără ca frumoasa iubită a prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani să nu se documenteze în ceea ce privește creșterea băiețului lor care va veni pe lume în doar câteva săptămâni. Fiind extrem de activă pe social media, ea nu s-a putut abține să nu le vorbească și internauților despre toate aceste lucruri, astfel că multă lume nu a fost de acord cu afirmațiile sale. Simțind nevoia să se apere, viitoarea mămică le-a transmis gurilor rele un mesaj chiar pe contul ei oficial de Instagram.

”Aoleu, fiecare își crește copilul așa cum vrea, înfășat, neînfășat, fiecare face cum simte. Plus că există, nu știu dacă știați... copiii se sperie de mânuțele lor în somn pentru că ei în burtică stau strânși, strânși. Acum nu că eu m-aș pricepe foarte mult, chiar deloc, dar fiecare face cum vrea. Ce v-am zis eu cum să vă creșteți copilul? Era doar o discuție amuzantă. Nu mai aveți simțul umorului”, a spus Gabriela Prisacariu, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.