Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de ani buni, dar situația dintre ei merge la fel de bine ca la început. Multă lume s-a întrebat de ce nu au mers cei doi îndrăgostiți până acum în fața altarului sau, de ce nu, în fața ofițerului stării civile. Primind tot mai des astfel de întrebări, vedeta a decis că este vremea să lămurească pe toată lumea.

Multe vedete nu cred în actul căsătoriei ca fiind o dovadă de iubire și nici în schimbările care vin odată cu unirea destinelor. Unii sunt de părere că poți să iubești o persoană și dacă nu ești legată pe viață de ea și, cel mai probabil, în categoria respectivă se încadrează și Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, sinceră în ceea ce privește căsătoria

Îndrăgita prezentatoare nu are în plan să îmbrace rochia de mireasă alături de iubitul ei și a explicat, în sfârșit clar și de ce. Nu și-a pus niciodată problema de a face o nuntă, dar nici nu este pregătită pentru a face acest pas. E preferă să lase lucrurile să vină de la sine și să nu se grăbească în niciun fel, pentru a nu fi mai apoi dezamăgită. Ea preferă să nu fie măritată cu acte, pentru ca fiecare să o poată lua liniștit pe drumul lui, în cazul în care lucrurile nu vor funcționa, chiar dacă trăiesc unul alături de celălalt de mai bine de șapte ani.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a mărturisit vedeta, în emisiunea „Vorbește lumea”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.