Cătălin Măruță nu și-a creat o imagine prea bună în rândul unora dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară, care l-au criticat dur din cauza comportamentului său. Prezentatorul este cunoscut pentru întrebările incomode pe care le adresează invitaților săi atât în cadrul emisiunii de la Pro TV, cât și în cadrul podcast-ului său de pe YouTube.

Unul dintre momentele care a devenit virale a fost acela în care o întreba pe Ioana Ignat despre relația pe care tocmai o încheiase cu Sebastian Dobrincu și despre care îi era inconfortabil să discute. Artista mersese în emisiunea sa pentru a-și promova noua piesă, nu pentru a discuta despre viața privată.

De ce s-a enervat Cătălin Botezatu pe Măruță

La doar câteva săptămâni după, Alexandra Stan a fost invitată în cadrul podcast-ului găzduit de Damian Drăghici, unde a dezvăluit că este extrem de supărată pe soțul Andrei, care a publicat un material cu ea mai devreme cu trei săptămâni de data pe care au stabilit-o împreună. Astfel, artista a realizat că nu mai are nimic de discutat cu el și a mărturisit că nu va mai merge în emisiunea sa, nici dacă ar primi toți banii din lume.

După toate acestea, Cătălin Botezatu a dat și el o serie de declarații controversate, fără a menționa vreun nume, dar fiind clar pentru toată lumea că făcea referire la ziua în care a fost invitat de Măruță să facă parte din podcast-ul lui. Îndrăgitul designer a ținut să precizeze că el a încercat să îl înțepe în ceea ce privește orientarea lui sexuală, doar că l-a înțepat greșit.

„Am spus tot timpul și o spun. O anumită persoană, tot la un anumit podcast, a încercat să mă înțepe și m-a înțepat greșit. Pentru că dacă se înțeapă cineva cu mine greșit, e grav. Și a interpretat când am spus așa: Sunt onorat să fiu iubit și adorat în egală măsură de femei și bărbați. Asta nu înseamnă că am spus că am făcut nu știu ce lucruri și cu femei, și cu bărbați. Există o barieră pe care încă nu am depășit-o. Dacă această barieră la un moment dat va fi depășită, o voi face pentru că nu mi se pare nimic aiurea. Da, am recunoscut că am făcut tot felul de prostii, dar nu. Și atunci nu prea permit nimănui să vorbească de mine. Ele întepând și neștiind cât e ceasul. Eu cred că ar trebui să stea mai bine în banca lor”, a declarat Cătălin Botezatu pentru “Detectorul de minciuni”.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.