Mario Fresh și Alexia Eram au reușit să își bage și mai tare fanii în ceață, în cursul zilei de azi. Fiica Andreei Esca împlinește astăzi frumoasa vârstă de 21 de ani și a fost suprinsă în cele mai plăcute moduri, încă de la miezul nopții. Mai mulți prieteni de-ai vloggeriței alături de Mario Fresh au mers la ușa casei sale, pentru a-i ura cel mai sincer „La mulți ani!”.

Imaginile respective au devenit virale, iar fanii au început să le posteze și pe TikTok, unde toată lumea se întreabă dacă mai sunt împreună, dacă sunt apropiați doar pentru că este o zi importantă pentru ea și, de fapt, nu mai au nicio legătură. Pentru niciunul dintre fanii lor nu este clar acest lucru, iar Mario Fresh i-a derutat și mai tare, după ce i-a transmis Alexiei Eram un mesaj frumos cu ocazia zilei sale de naștere.

Mario Fresh, surpriză pentru Alexia Eram de ziua sa

Chiar la miezul nopții, artistul a mers la cea despre care nu se știe clar dacă mai este iubita lui sau nu și i-a cântat „La mulți ani!” și dăruindu-i un buchet imens de flori.

“La Mulți Ani, unicorn mic și frumos!”, a scris Mario Fresh, pe contul lui oficial de Instagram.

De câteva zile bune, toată lumea vorbește despre despărțirea tinerilor despre care niciunul dintre ei nu a oferit explicații. Nici măcar Andreea Esca nu a dorit să își asume, să vorbească în numele lor, fiind de părere că fiica sa este matură și capabilă să discute de una singura despre viața sa privată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.