Când vine vorba despre creșterea fiicei lor, Gina Pistol și Smiley se implică în egală măsură, astfel încât să nu fie prea greu pentru niciunul dintre ei. Din câte a spus chiar artistul, rolul de tătic îl prinde foarte bine și îi face mare plăcere să se implice în tot ceea ce presupune creșterea copilului pe care iubita lui l-a adus pe lume în urmă cu doar șase luni.

Cei doi îndrăgostiți au fost mereu discreți în ceea ce privește relația lor. Timp de mai bine de trei ani, vedetele au reușit să ascundă de ochii lumii faptul că sunt împreună. Cei doi au dat vestea cea mare, doar în momentul în care au făcut și marele anunț despre sarcină. Fanii celor doi au rămas cu gura căscată.

Smiley și-a luat rolul de tătic în serios

Lunile au trecut, Gina Pistol a născut-o pe Josephine, iar timp de șase luni ei nu i-au arătat nici măcar o dată chipul fiicei lor. Aceștia preferă să păstreze anumite lucruri doar pentru ei și sunt de părere că fata lor este prea mică, pentru a fi expusă în mediul online. Recent, îndrăgitul artist a vorbit despre cât de bine îl prinde rolul de tată, deși la început nu descurca deloc bine. În toate aceste luni, Smiley a căpătat experiență și este foarte rapid, când vine vorba de schimbat scutece sau biberoane.

„Sunt foarte rapid la schimbat biberoane, scutece, tot. Mi-e foarte ușor în postura de tătic. La prima băiță însă am slăbit vreo două kilograme. Acum mi-am intrat în mână. Pot să spun că sunt foarte îndemânatic. Începem diversificarea, are deja șase luni”, a declarat Smiley pentru un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.