În urmă cu doar câteva săptămâni, Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o petrecere de zile mari la care au luat parte cele mai importante persoane din viața lor; cei din familie și prietenii. Având în vedere faptul că niciunul dintre ei nu a oferit vreo declarație despre evenimentul care s-a desfășurat în vila lor din Izvorani, multă lume a crezut că vedetele s-au căsătorit în secret.

Câteva zile mai târziu, s-a dovedit că toate zvonurile legate de nunta lor erau false. Cel care a lămurit întreaga situație despre presupusa unire a destinelor a fost chiar tatăt tenismenei care a ieșit în față și a dat un interviu neașteptat. Bărbatul a mărturisit că nu a avut loc nicio nuntă și că dacă s-ar fi întâmplat un lucru atât de frumos în viața fiicei sale, ea nu ar fi ținut nimic secret.

S-a aflat data nunții Simonei Halep

Mai mult de atât, la vreme aceea, tatăl Simonei Halep a zis că nici el nu știe când va avea loc nuntă, pentru că acest lucru depinde doar de fiica sa și de viitorul ei soț, Toni Iuruc. Ei bine, după lungi așteptări, s-a aflat și data în care va avea loc nunta celor doi îndrăgostiți. Cel care i-a dat de gol a fost chiar Ilie Năstase pe care se pare că l-a sunat chiar Simona Halep să îl invite la eveniment, pe data de 15 septembrie.

Retail jobs

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a spus Ilie Năstase, în cadrul emisiunii Teo Show


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.